Reservatie seizoensvaccinatie – Apotheek Charlotte Sulmon

Reservatie seizoensvaccinatie

Sommige mensen lopen meer risico om door griep of covid-19 zwaar ziek te worden, in het ziekenhuis te belanden of zelfs te overlijden.  Om zich daartegen te beschermen, laten ze zich best vaccineren. Griep- en covid vaccinatie is aanbevolen voor iedereen van 65 jaar of ouder, personen in langdurige zorg, met een verzwakte weerstand of met bepaalde gezondheidsaandoeningen, zwangere vrouwen en alle personen werkzaam in de zorgsector in en buiten zorginstellingen.  

Ook andere personen, buiten deze doelgroep, kunnen zich laten vaccineren indien ze dit wensen. 

Je kan bij je huisarts, apotheker of thuisverpleegkundige terecht voor zowel een covid- als een griepvaccin.

! GRIEP-VACCINATIE !

Je kan je griepvaccin reserveren en laten plaatsen door je huisarts. Je zal ze deze winter waarschijnlijk ook direct in de apotheek kunnen laten zetten. Je kan hier echter nog geen afspraak voor maken. Wij zullen je contacteren wanneer dit wel mogelijk is.

! COVID-VACCINATIE !

COVID-vaccins kan je niet zomaar meenemen naar huis. Kies je voor een COVID-vaccinatie in de apotheek, dan is het ook belangrijk om op voorhand ook je vaccinatiemoment vast te leggen. Een afspraak maken kan hier. Past dit niet voor jou? Bel ons op om een ander moment vast te leggen.