extra services – Apotheek Charlotte Sulmon

extra services

 

Uw huisapotheker 

Je huisapotheker is je vertrouwde apotheker die jij kiest om je medicatie op te volgen en je te begeleiden bij het goed gebruik van je geneesmiddelen. Je huisapotheker bezorgt je een persoonlijk medicatieschema en past dat aan wanneer nodig. Hij is ook de contactpersoon bij wie je andere zorgverleners terechtkunnen voor informatie over jouw medicatie.

Een medicatieschema is een volledig en betrouwbaar overzicht van al je medicatie, zowel voorgeschreven geneesmiddelen (door je huisarts, tandarts, andere artsen, ...) als zelfzorggeneesmiddelen. Het bevat praktische informatie over hoe en wanneer je welke geneesmiddelen moet innemen. Dat helpt om je medicatie op de juiste manier in te nemen.

De keuze voor een huisapotheker is volledig vrij. Net zoals bij de huisarts, kan je één huisapotheker kiezen voor de persoonlijke opvolging van jouw medicatie. Je kan op elk ogenblik van huisapotheker veranderen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een nieuwe huisapotheker aanduiden. Als je geen opvolging meer wenst, kan je je huisapotheker ook gewoon vragen om de overeenkomst stop te zetten. Tijdens de wachtdienst, op uitstap of omdat het je zo uitkomt, kan je altijd een beroep doen op een andere apotheek.

Vraag info over het opstellen van jouw meditatieschema in de apotheek. Deze dienst is gratis.

 

 

1. Individuele medicatie voorbereiding