Het RainPharma Dieet – Apotheek Charlotte Sulmon

Het RainPharma Dieet

Heb jij soms weinig energie en zou je vlotter de dag door willen dansen? Zie jij, wanneer je in de spiegel kijkt, een doffe of onzuivere huid en wil je graag opnieuw stralen? Ben jij één of twee kilootjes bijgekomen en wil je die weer kwijt? Of wil jij eindelijk voorgoed komaf maken met overtollige kilo’s en zo een optimaal gewicht bereiken en behouden? 

Soms heeft je lichaam nood aan een reset. Het roer helemaal omgooien om een andere, betere koers te varen. Ben jij klaar voor een nieuwe start maar weet je niet goed hoe je eraan begint? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! RainPharma is al meer dan tien jaar dé referentie voor een optimaal gewicht, een sterk lichaam, meer energie en een stralende huid.

Het RainPharma Dieet

-> Onze Programma's:

  • 1. SMART NUTRITION PROJECT

Een of twee kilootjes minder, een stralende huid en een pak meer energie.. dat willen we allemaal toch? Het Smart Nutrition Project is een kort detoxprogramma waarbij voeding en gezonde levensstijl centraal staan.

maak hier een afspraak voor meer info

Smart Nutrition Project

  • 2. BALANCE PROGRAM

Wil je meer afvallen dan een paar kilo? Dit kan met de Balance Box. Hierbij voorzien we gratis begeleiding.

Om te starten maak je best een afspraak. Je staat er niet alleen voor!

maak hier een afspraak voor meer info

Balance Program

Begeleiding

Bij de opstart van het dieet plannen we een afspraak ik om alles goed uit te leggen. Dit duurt ongeveer een uur en is gratis. Kan je niet fysiek aanwezig zijn? Dan plannen we een zoom-meeting in om alles goed uit te leggen.

maak hier je gratis afspraak

Afhankelijk van het programma plannen we dan wekelijks of 2wekelijks een afspraak in om alles op te volgen.

maak hier je opvolgafspraak

Recepten en Tips

Recepten en Tips