Rainpharma 21 shopping day – Apotheek Charlotte Sulmon

Rainpharma 21 shopping day

Eindelijk mogen wij alles uit de doeken doen over de 21SHOPPINGDAY. Je wist misschien al dat op 21 maart de 21SHOPPINGDAY doorgaat, en nu mogen wij je vertellen wat je allemaal kan verwachten.

Eerst en vooral krijg je op 21 maart dus 21% korting op onze hele collectie van RainPharma. Zo kan jij voordelig je voorraad favorieten aanvullen of iets nieuw proberen.

 

En er is meer. We verrassen je weer met mooie en duurzame extra’s. Op de 21SHOPPINGDAY kan je de unieke en handgemaakte manden uit Kenia scoren. Dit is een samenwerking met Tales By Solid. Tales by Solid helpt Keniaanse vrouwen om over te schakelen naar een nieuwe, duurzame vorm van inkomen vanuit hun creativiteit en vakmanschap. Manden weven is namelijk een vaardigheid die deze vrouwen al lang beheersen. Met deze actie geven wij - en jij - een extra boost aan dit project.

Meer info over Tales By Sollid

Hoe werkt het?

Per aankoopschijf van €50 na korting op 21 maart, krijg je één RainPharma bloem. Die kan je inruilen voor een mandje naar keuze. Er zijn vier types van mandjes, die elk een bepaalde hoeveelheid bloemen waard zijn. Dat kan je zien op deze foto. Welke kies jij?

*maximum 1 mand van 9 cm per persoon. Elke mand is uniek en heeft andere kleuren en patronen. Afmetingen kunnen variëren.

Nog eens in het kort

Kies je geliefde RainPharma producten op 21 maart of geef je lijst op voorhand door. Krijg meteen 21% korting op al je aankopen. Ja, reeds vanaf het eerste product. Ontvang per aankoopschijf van €50 één RainPharma bloem. Ruil jouw RainPharma bloemen in voor jouw gratis unieke manden op 21 maart. Stuur je lijstje door voor 14 maart? Dan krijg je van ons nog een leuke verrassing! 

Wij kijken er alvast enorm naar uit om samen met jou de lente te vieren op 21 maart.

Tot snel!

Charlotte

 

Voorwaarden in de apotheek: Actie enkel geldig op 21.03.2023. 21% korting op alle RainPharma verkoopproducten in voorraad. Per aankoop van €50 na korting één RainPharma bloem. RainPharma bloemen kunnen geruild worden voor de Tales by Solid manden. Bloemen kunnen enkel geruild worden in de winkel van aankoop. Geldig zolang de voorraad strekt. Maximum 1 mand van 9cm per persoon. Alle deelnemende producten vind je in de actiecatalogus. Niet cumuleerbaar met andere acties en/ of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.Voorwaarden op rainpharma.com.

Voorwaarden online: Actie enkel geldig op 21.03.2023 van 00u tot 21u. 21% korting op alle RainPharma verkoopproducten in voorraad. Per aankoop van €50 na korting één virtuele RainPharma bloem. Het verkooppunt voorziet de bijpassende Tales by Solid manden voor deze virtuele bloemenwaarde. Online geen vrije keuze voor de manden. Maximum 1 mand van 9cm per persoon. Geldig zolang de voorraad strekt. Alle deelnemende producten vind je in de actiecatalogus. Niet cumuleerbaar met andere acties en/ of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.Voorwaarden op rainpharma.com.

Schedule your time