Instituut – Apotheek Charlotte Sulmon

INSTITUUT

Laat je in ons instituut verwennen met een ontspannende gelaatsverzorging van RainPharma of Cent Pur Cent. Kunnen je handen of voeten ook wat extra aandacht gebruiken? Kies dan voor een manicure of perdicure met de 100% natuurlijke verzorgingen van RainPharma.

Alle info en prijzen kan je hier terugvinden.

Een afspraak maken

PROFESSIONELE RAINPHARMA GELAATSVERZORGING

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een professionele RainPharma gelaatsverzorging. Ontspanning en doeltreffendheid gaan hand in hand, met respect voor de complexe natuur van je huid.

De gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken. Wil je nog beter resultaten? Kies dan voor een kuurformule van twee maanden. Acht weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.

Formules

  • Gelaatsverzorging 30min:

korte kennismaking met de huidverzorging van RainPharma - €55

  • Gelaatsverzorging 60min:

een uitgebreide verzorging op maat van jouw huid met 1 van 5 treatments, met extra nadruk op relaxatie en extra verzorging van handen of voeten - €85

  • Gelaatsverzorging 90min:

een uitgebreide verzorging met 1 van 5 treatments, met extra nadruk op relaxatie en extra verzorging van handen of voeten. Extra gelaatsmasker en uitgebreidere gezichtsmassage - €115

klik hier voor een afspraak

Kuren

Huurdkuur per 60minuten:

  • - 4x €80 per behandeling ipv €85 - €320
  • - 7+1 gratis of €74,38 per behandeling ipv €85 - €595

Huidkuur per 90minuten:

  • - 4x €110 ipv €115 per behandeling - €440
  • - 7+1 gratis of €100,63 per behandeling ipv €115 - €805

Klik hier voor een afspraak

(afspraken online op maandag en donderdag. Lukt dit echt niet voor jou? Bel ons op om samen een ander moment te zoeken)

Pedicure

Afspraak maken

Manicure

Afspraak maken

Make-up RainPharma

Afspraak maken
  • Verzorgingen Cent Pur Cent

Verzorgingen Cent Pur Cent

Gelaatsverzorgingen Cent Pur Cent

Afspraak maken

Make-up Cent Pur Cent

afspraak maken