Gelaatsverzorgingen RainPharma – Apotheek Charlotte Sulmon

INSTITUUT

Laat je in ons instituut verwennen met een ontspannende gelaatsverzorging van RainPharma of Cent Pur Cent. Kunnen je handen of voeten ook wat extra aandacht gebruiken? Kies dan voor een manicure of perdicure met de 100% natuurlijke verzorgingen van RainPharma.

Alle info en prijzen kan je hier terugvinden. Je kan online een afspraak maken op vaste dagen. Lukt dit echt niet voor jou? Bel ons op om samen een ander moment te zoeken.

RAINPHARMA PROFESSIONELE GELAATSVERZORGING

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een professionele RainPharma gelaatsverzorging. Ontspanning en doeltreffendheid gaan hand in hand, met respect voor de complexe natuur van je huid.

De gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken. Wil je nog beter resultaten? Kies dan voor een kuurformule van twee maanden. Acht weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.

RainPharma gelaatsverzorgingen

Gelaatsverzorging 30min:

korte kennismaking met de huidverzorging van RainPharma - €55

Boek nu

Gelaatsverzorging 60min: 

een uitgebreide verzorging op maat van jouw huid met 1 van 5 treatments, met extra nadruk op relaxatie en extra verzorging van handen of voeten - €85

Kuur van 4 verzorgingen - €320      

Kuur van 8 verzorgingen - €595

boek nu

Gelaatsverzorging 90min:

Gelaatsverzorging met extra gelaatsmasker en uitgebreide gezichtsmassage - €115

Kuur van 4 verzorgingen - €440      

Kuur van 8 verzorgingen - €805

Boek nu

Andere verzorgingen van RainPharma

MANICURE

- Manicure: Vijlen van nagels- verwijderen van velletjes en nagelriemen- handcrème  30€

- Handenritueel RainPharma + manicure: handsmoothie - handscrub - Vijlen van nagels - verwijderen van velletjes en nagelriemen- handcrème  55€

Boek nu

MAKE-UP

30 min make-up met de producten van RainPharma. Een vegan make-uplijn die je volledig kan vertrouwen, met de essentials om je mooie zelf nog meer in de verf te zetten €39

Bel ons op voor een afspraak 056 75 52 79

WELLNESS WORKSHOP

Wil jij ook alles te weten komen over de gelaatsverzorging van RainPharma? Met het RainPharma gelaatsritueel tover je in zes eenvoudige stappen een stralend schone huid tevoorschijn. 100% natuurlijk, 100% doeltreffend. We volgen samen alle stappen van de klassieke ABCDEF-verzorgingslijn en ook je voeten worden in de watten gelegd!

MEER INFO
  • Verzorgingen Cent Pur Cent

Verzorgingen Cent Pur Cent

Verzorgingen Cent Pur Cent

Gelaatsverzorging Blooming Skincare Treatment

Verzorging met de blooming skincare producten van Cent Pur Cent - 40min €69

Boek Nu

Gelaatsverzorging La Vie en Rose Treatment

Een 3-delige verzorging met de skincare producten van Cent Pur Cent waar zowel je gelaat als je mind alle aandacht krijgt - 60min €85

Boek nu

Persoonlijk advies make-up

30 min make-up - €39

Bel ons voor een afspraak 056 75 52 79

Schedule your time