WORKSHOP

 

Wil jij graag deelnemen aan 1 van onze workshops? Schrijf je dan hier in. Vanaf 6 personen kan je ook een datum aanvragen voor een workshop naar keuze.

  • 14/12 Wellness workshop RainPharma

Wil jij ook alles te weten komen over de gelaatsverzorging van RainPharma?

Met het RainPharma gelaatsritueel tover je in zes eenvoudige stappen een stralend schone huid tevoorschijn. 100% natuurlijk, 100% doeltreffend.

We volgen samen alle stappen van de klassieke ABCDEF-verzorgingslijn en ook je voeten worden in de watten gelegd!

->>inschrijven kan onderaan de pagina

 

  • 15/12: WORKSHOP CENT PUR CENT: BECAUSE EYES NEVER LIE VOLZET

“Welke kleur oogschaduw past bij mij?” Elke vrouw vraagt het zich wel eens af. In deze workshop kom je te weten welke kleur bij je past én leer je de juiste technieken. 

Een sessie duurt 1,5 uurtje. WORKSHOP VOOR KENNERS

inschrijven kan via deze link: https://workshop.centpurcent.com/workshop/20221215-workshop-apotheek-sulmon-charlotte-zwevegem/

  • 16 en 17/12: WORKSHOP CENT PUR CENT: Feest make-up VOLZET

 Workshop enkel voor kenners. Inschrijven kan onderaan de pagina

  • 23/12: RainPharma make-up 

 We wisten dat het er aan kwam maar zijn heel blij dat de make-up van RainPharma binnenkort beschikbaar is! Wil je kennis maken met de make-up? Schrijf je dan in voor een half uurtje persoonlijk advies op 23/12

->>inschrijven kan onderaan de pagina

  • 28/12 om 14u: KIDS WORKSHOP 

 Wij organiseren onze eerste kidsworkshop in de kerstvakantie! Is je dochtertje, metekindje, nichtje,.. helemaal zot van make-up en wil je samen een iets leuk doen? Schrijf je dan in voor onze kids-workshop op 28 december om 14u. 

Inschrijven kan op onze startpagina

  • 16/03: adviesdag Caudalie 

Tijdens de gratis CAUDALIE adviesdag zal u gedurende 30 minuten persoonlijk in de watten gelegd worden. Aan de hand van een professionele huidscanner wordt er een diepgaande analyse gemaakt van uw huid. U krijgt van onze consulente gepast advies over reinigers, serums en crèmes.

->>inschrijven kan onderaan de pagina

  • Balance Program

Wil je meer afvallen dan een paar kilo? Dit kan met de Balance Box. Hierbij voorzien we gratis begeleiding. Wil je meer weten? Spring zeker eens binnen of bel ons: 056 75 52 79